Wat is een loveshoot

Wat is de definitie of betekenis van een loveshoot ?

Love · shoot (de; v; meervoud: Loveshoots)

1  Fotoshoot als verliefd of verloofd koppel
2  Pre-wedding fotoshoot
3  Koppelshoot

We kiezen samen een mooie zonnige dag uit en in een tweetal uur tijd maken we schitterende leuke foto’s van jullie in een te gekke omgeving.

We leggen alle verliefde gevoelens, blikken en lichaamstaal vast in prachtige herinneringen voor later. We shoot your love, we fotograferen jullie liefde.

Een loveshoot is voor jullie een perfecte manier om mij als fotograaf al iets beter te leren kennen en al eens te proeven van onze stijl van fotografie wanneer je bijvoorbeeld een bruidsreportage hebt geboekt bij mij, in voorbereiding op jullie huwelijksfotografie.

We kiezen de locaties in overleg en we kunnen zelfs dingen doen die niet altijd mogelijk zijn op een trouwdag, zoals het bezoeken van de plek waar jullie elkaar ontmoet hebben, een wandeling op het strand of door de natuur.

De foto’s van de loveshoot kunnen perfect gebruikt worden voor eventuele save-the-date kaartjes, uitnodigingen en zelfs een gasten- of receptieboek.

Voorbeeld Loveshoot

Voorbeeld van een recente Loveshoot!

“Waaaaw, Kurt! Ze zijn prachtig!!! Echt suuuuuper bedankt. Ik krijg hier nogal complimentjes hoor” – Miek & Wesley

Facebook
Google+
https://www.onetwoshoot.com/portretfotografie/loveshoot-fotoshoot-verliefd-verloofd-koppel/">

Meer voorbeelden op ons Youtube kanaal

Wij zijn fans van loveshoots

Jullie zijn een verliefd of verloofd koppel, jullie voelen je goed in jullie vel en houden van lachen en plezier maken. Jullie genieten van elkaars gezelschap en jullie zijn helemaal weg van foto’s als mooie herinnering. Een toffe fotoreportage – loveshoot of verlovingsfotografie – is dan het perfecte geschenk om jullie liefde vieren of je geliefde mee te verrassen en er mooie foto’s boordevol liefde aan over te houden.

Jullie ontvangen een fotoshoot inclusief :

  • de fotoreportage van een tweetal uur fotografie op locatie
  • de bewerkte foto’s (geoptimaliseerd in hoge resolutie)
  • transportkosten (in provincie Oost-Vlaanderen) en BTW inbegrepen
  • indien gewenst een persoonlijke nabespreking na de fotoshoot om de digitaal nabewerkte foto’s samen te bekijken en jullie favorieten te selecteren. Op dat moment kan ik jullie dan ook de diverse mogelijkheden van afdrukken en muurportretten tonen. Er is geen bijkomende aankoopverplichting.

Tip : huwelijksaanzoek tijdens een loveshoot

Tip voor verliefde mannen! Ben je verliefd maar nog niet verloofd maar ben je van plan om een aanzoek te doen. Maak gebruik van een loveshoot om uw huwelijksaanzoek voor altijd vast te leggen in mooie emotionele herinneringen.

Reserveer tijdig jullie gewenste datum!

Neem vrijblijvend contact met ons op met uw vragen voor meer informatie op 0496 08 10 50 of mail ons op info@onetwoshoot.com.

Reserveren kan ook via onderstaand contactformulier :

Uw naam (verplicht) :

Uw email (verplicht) :

Uw voorstel datum voor de loveshoot :

Mogelijke locatie (indien al gekend) :

Bijkomende vraag of bericht :

Hoe heb je ons gevonden?

Uw Tel Nr :

Beste moment van de dag om je te bellen :